M +48 692 458 281

Konferencje

Villa Madre jest wyposażona w nowoczesne sale konferencyjne -małą przeznaczoną do spotkań w biznesowym, około trzydziestoosobowym gronie i dużą, mogącą pomieścić 50 osób. Wyposażone w niezbędny sprzęt multimedialny (rzutnik, projektor, ekran, nagłośnienie, zestaw wideo ) pomieszczenia pozwalają zorganizować profesjonalne szkolenia i narady biznesowe. Nieograniczony dostęp do Internetu zarówno na Salach konferencyjnychj, jak i w apartamentach sprawia, że często jesteśmy wybierani jako miejsce, w którym organizuje się konferencje.

Szkolenia firmowe można połączyć ze zwiedzaniem okolicy, a wieczorem zrelaksować się w naszej restauracji przy dobrej kolacji i lampce dobrego wina.

Christmas

W Villa Madre można spędzić także okres Bożego Narodzenia. Święta to czas, kiedy warto odpocząć, wyciszyć się i pobyć z rodziną. Zachęcamy, aby przez kilka wolnych, świątecznych dni nie martwić się przygotowaniami, tylko znaleźć się w przytulnym, otoczonym zimowym lasem miejscu i skorzystać z naszej wyjątkowej, bożonarodzeniowej oferty:

POBYT: 23.12.2013 – 27.12.2013 CENA: OD 800 PLN ZA OSOBĘ


PONIEDZIAŁEK 23.12.2013
OBIAD 17.00

ZUPA GULASZOWA, UDKO FASZEROWANE PIECZARKAMI, ZIEMNIAKI Z WODY, ZESTAW SURÓWEK

WTOREK 24.12.2013
ŚNIADANIE 8.00 - 10.00

BUFET SZWEDZKI


KOLACJA WIGILIJNA 17.00
DANIE NA CIEPŁO :

KREM SZPARAGOWY Z PASECZKAMI ŁOSOSIA WĘDZONEGO I KOPRU
KARP SMAŻONY NA MAŚLE W SOSIE CYTRYNOWO- WINNYM Z PURRE ZIEMNIACZANYM I MIXEM SAŁAT

ŚWIĄTECZNE PRZYSMAKI NA SZWEDZIE:

  • KARP W GALARECIE
  • SANDACZ W GALARECIE
  • ŚLEDŹ ŚWIĄTECZNY NA TRZY SPOSOBY
  • SAŁATKA JARZYNOWA
  • BARSZCZ CZYSTY
  • PIEROGI: Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI, RUSKIE
  • KROKIETY Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
  • NALEŚNIKI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
  • NALEŚNIKI Z PIECZARKAMI
  • GOŁĄBKI Z KASZĄ I GRZYBAMI
  • KLUSKI Z MAKIEM I BAKALIAMI
  • KOMPOT Z SUSZU

DESER:

SERNIK MAKOWIEC

ŚRODA 25.12.2013 BOŻE NARODZENIE
ŚNIADANIE 8.00 – 10.00

  • PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH: KARKÓWKA MARYNOWANA W CZERWONYM WINIE I ZIOŁACH, SCHAB FASZEROWANY WĘDZONĄ ŚLIWKĄ SZYNKA PIECZONA NA MIODZIE ROLADA Z INDYKA FASZEROWANA SZPINAKIEM BOCZEK FASZEROWANY MIĘSKIEM WIEPRZOWYM GALANTYNA DROBIOWA PODANA NA SAŁATCE Z PORA JAJKA GARNIEROWANE OMOTANE SZYNKĄ PODANE NA TRADYCYJNEJ SAŁATCE Z WARZYW GOTOWANYCH PASZTET MIĘSNY PODANY Z SOSEM KOPERKOWYM PÓŁMISEK RYB W GALARECIE ŚLEDŹ NA DWA SPOSOBY DESKA SERÓW Z OWOCAMI SAŁATKA Z KURCZAKA I WINOGRON NALEŚNIKI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
  • COŚ DLA NAJMŁODSZYCH : NALEŚNIKI : Z MALINĄ I BITĄ ŚMIETANĄ, Z TRUSKAWKĄ I BITĄ ŚMIETANĄ, Z JAGODĄ I BITĄ ŚMIETANĄ

KOLACJA ŚWIĄTECZNA 17.00
PRZYSTAWKA:

GALANTYNKA DROBIOWA PODANA Z PASTĄ ŻURAWINOWĄ I GRZANKĄ

ZUPA:

KREM Z POMIDORÓW Z GROSZKIEM PTYSIOWYM I BAZYLIĄ

DANIE GŁÓWNE:

POLĘDWICZKI WIEPRZOWE OWINIĘTE BOCZKIEM PODANE Z ZIEMNIAKAMI Z WODY, POLANE SOSEM GRZYBOWYM, ZESTAW SURÓWEK

DESER:

JABŁECZNIK Z GAŁKĄ LODÓW POLANE SOSEM SOSEM WANILIOWYM

COŚ DLA NAJMŁODSZYCH : ZUPA :

ROSÓŁ

DANIE GŁÓWNE:

ESKALOPEK DROBIOWY W PŁATKACH KUKURYDZIANYCH PODANY Z FRYTAKAMI I SURÓWKĄ

CZWARTEK 26.12.2013 BOŻE NARODZENIE
ŚNIADANIE 8.00 -10.00

PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH : RYBA PO GRECKU ŚLEDŹ NA DWA SPOSOBY KARP SMAŻONY SAŁATKA GRECKA JAJKA SADZONE NA BEKONIE
NALEŚNIKI : Z MALINĄ Z MUSEM OWOCOWYM Z TRUSKAWKĄ Z MUSEM OWOCOWYM

KOLACJA 17.00 PRZYSTAWKA

SZYNKA SZWARCWALDZKA Z POMIDOREM KOKTAJLOWYM I MOZARELLĄ NA GRZANCE Z SOSEM BALSAMICZNYM

ZUPA :

ŻUREK W CHLEBIE

DANIE GŁÓWNE :

STEK Z ŁOSOSIA NA SZPIANKU PODANY Z RYŻEM Z WARZYWAMI ORAZ MIXEM SAŁAT W SOSIE ORZECHOWYM

COŚ DLA DZIECI : ZUPA :

POMIDOROWA Z MAKARONEM

DANIE GŁÓWNE :

PIERŚ PANIEROWANA Z KULKAMI ZIEMNIACZANYMI I SURÓWKĄ

PIĄTEK 27.12.2013
ŚNIADANIE 8.00 -10.00

BUFET SZWEDZKI

CENNIK

OFERUJEMY :

4 NOCLEGI, PEŁNE WYŻYWIENIE WG PROGRAMU POBYTU, BEZPŁATNY PARKING, OPŁATA KLIMATYCZNA I PODATEK VAT, DZIECI DO 4 LAT GRATIS
POKOJE ( 2-,3- OSOBOWE ) Z JEDNĄ ŁAZIENKĄ – PLN 160/OSOBY ZA DZIEŃ
APARTAMENT (4 – 6 OSOBOWY ) Z JEDNĄ ŁAZIENKĄ – PLN 180/OSOBY ZA DZIEŃ
APARTAMENT (4 – 6 OSOBOWY ) Z DWOMA ŁAZIENKAMI – PLN 200/OSOBY ZA DZIEŃ

Nowy rok

Tegoroczny Sylwester może być dla Państwa niezapomniany, jeśli zdecydujecie się spędzić go w Villa Madre. Jak co roku oferujemy gościom szampańską zabawę. Doskonałe potrawy i napoje przygotowane przez naszych kucharzy i barmanów umilą naszym gościom tę noc.


POBYT: 29.12.2013 – 2.01.2014 CENA: JUŻ OD 800 ZŁ ZA OSOBĘ


NIEDZIELA 29.12.2013
KOLACJA 17.00
ZUPA:

KREM Z PIECZAREK Z GROSZKIEM PTYSIOWYM

DANIE GŁÓWNE:

POLĘDWICZKI Z KURCZAKA, PANIEROWANE W MIGDAŁACH I SEZAMIE, FRYTKI, ZESTAW SURÓWEK

DESER:

NALEŚNIK Z CZEKOLADĄ I ORZECHAMI Z BITĄ ŚMIETANĄ


PONIEDZIAŁEK 30.12.2013
ŚNIADANIE 8.30 - 11.00

SZWEDZKI STÓŁ


KOLACJA 17.00
PRZYSTAWKA:

SZPARAGI ZAWIJANE W SZYNCE PARMEŃSKIEJ PODANE NA GRZANCE Z POMIDORKIEM KOKTAJLOWYM, SOSEM MIODOWO – BALSAMICZNYM

ZUPA:

KREM Z POMIDORÓW Z GROSZKIEM PTYSIOWYM I BAZYLIĄ

DANIE GŁÓWNE:

MEDALION Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ W BEKONIE Z SOSEM ŚMIETANOWO – GRZYBOWYM, KLUSECZKI PÓŁFRANCUSKIE I SAŁATKA Z BURACZKÓW

DESER:

SERNIK Z BITĄ ŚMIETANĄ

WTOREK 31.12.2013 SYLWESTER
ŚNIADANIE 8.30 - 11.00

BUFET NA SZWEDZIE


LUNCH: 13:00

PENNE Z KURCZAKIEM I BROKUŁAMI – MAKARON PENNE, KURCZAK, BROKUŁY, CZOSNEK, SOS ŚMIETANOWY

PRZYJĘCIE SYLWESTROWE 20.00 IMPREZA PRZY MUZYCE Z DJ – DRINK POWITALNY DLA GOŚCI

PRZYSTAWKA:

SZYNKA SZWARCWALDZKA Z POMIDORKIEM KOKTAJLOWYM I MOZZARELLĄ NA GRZANCE Z SOSEM BALSAMICZNO – MIODOWYM

DANIE GŁÓWNE:

ŁOSOŚ FASZEROWANY WARZYWAMI, ZIEMNIAK PIECZONY Z SOSEM KOPERKOWYM I BROKUŁAMI

DESER:

JABŁECZNIK Z GAŁKĄ LODÓW I SOSEM WANILIOWYM PRZEKĄSKI NA SZWEDZIE PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH:

  • KARKÓWKA MARYNOWANA W CZERWONYM WINIE I ZIOŁACH
  • SCHAB FASZEROWANY WĘDZONĄ ŚLIWKĄ SZYNKA
  • PIECZONA NA MIODZIE ROLADA Z INDYKA FASZEROWANA SZPINAKIEM
  • BOCZEK FASZEROWANY MIĘSKIEM WIEPRZOWYM
PASZTET MIĘSNY Z SOSEM KOPERKOWYM
TATAR Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO
BABECZKI Z CIASTA KRUCHEGO Z SAŁATKAMI
PRZEKĄSKI ZE ŚLEDZI
JAJKA GARNIEROWANE NA SAŁATCE JARZYNOWEJ
SAŁATKA BROKUŁOWA Z DODATKIEM PRAŻONYCH MIGDAŁÓW
SAŁATKA Z GRILLOWANEGO KURCZAKA I WINOGRON
RYBA PO GRECKU
MINI GALARETKI DROBIOWE
DESKA SERÓW Z OWOCAMI
OWOCE
CIASTA: SERNIK, MAKOWIEC

TOST: 24.00

LAMPKA SZAMPANA

1.00 GODZINA

SZASZŁYK DROBIOWY, RYŻ, SAŁATA

2.00 GODZINA

ZUPA GULASZOWA PODANA W CHLEBIE

ŚRODA 01.01.2014 NOWY ROK
ŚNIADANIE 8.30 - 11.00

BUFET NA SZWEDZIE


KOLACJA NOWOROCZNA 17.00
PRZYSTAWKA:

FILET Z KACZKI NA RUCOLII Z VINAIGRETTE

ZUPA:

ŻUREK STAROPOLSKI W CHLEBIE

DANIE GŁÓWNE:

SZYNKA PIECZONA NA MIODZIE I ZIOŁACH, ZIEMNIAKI OPIEKANE, WARZYWA GOTOWANE

DESER:

LODY Z OWOCAMI

CZWARTEK 02.01.2014
ŚNIADANIE 9.30 - 12.00

BUFET NA SZWEDZIE


KOLACJA OD 15.00

GRILL:

  • KARKÓWKA Z GRILLA
  • KIEŁBASA Z GRILA
  • BARSZCZ CZERWONY
  • KROKIETY Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
  • KROKIETY Z MIĘSEM
  • MISA SAŁAT
  • GRZANE PIWO I WINO

CENNIK:

OFERUJEMY:

4 NOCLEGI, PEŁNE WYŻYWIENIE WG PROGRAMU POBYTU
BEZPŁATNY PARKING
OPŁATA KLIMATYCZNA I PODATEK VAT
DZIECI DO 4 LAT GRATIS
POKOJE (2-OSOBOWE) Z 1 ŁAZIENKĄ - PLN 280 / DZIEŃ
APARTAMENT (4-6 OSÓB) Z 1 ŁAZIENKĄ – PLN 450 / DZIEŃ
APARTAMENT (4-6 OSÓB) Z 2 ŁAZIENKAMI – PLN 500 / DZIEŃ

IMPREZA SYLWESTROWA PLN 320/OSOBĘ